Bel ons op: 0318-239010

Uw verbruiksmaterialen snel, goedkoop en overzichtelijk inkopen

In de ‘Medichain Standaard' vindt u de 180 meest gebruikte medische verbruiksmaterialen, die u in een huisartsenpraktijk nodig heeft, overzichtelijk bij elkaar. Meer verbuiksmaterialen heeft u meestal niet nodig en zo houdt u uw voorraad goed in de hand. 

image

U herkent de 'Medichain Standaard' artikelen in onze webshop aan dit "Best practice" icoontje.

Bij de meeste groothandels heeft u keuze uit meer dan 15.000 (!) artikelen en ze komen steeds met nieuwe 'aantrekkelijke' aanbiedingen. Dit verdeel- en heersspel zorgt ervoor dat ze met de prijzen naar hartenlust kunnen variëren en dat uw assistante nooit een goed overzicht op de voorraad krijgt. Daarnaast betaalt u dus altijd teveel. 
Met de Medichain Standaard houdt u uw voorraden eenvoudig en snel bij. En u bespaart al snel 20% of meer op uw kosten.

Door op de keuzemogelijkheid "Medichain Standaard" te klikken bij een categorie in onze webshop ziet u de hele lijst met geselecteerde producten.
Voor huisartsen hanteren wij speciale tarieven. Deze speciale prijzen worden zichtbaar zodra u bent ingelogd als huisarts.
Ons advies: Maak zoveel mogelijk gebruik van de Medichain Standaard producten. U behoudt daarmee ook nog eens genoeg keuzemogelijkheden.

Uw voordelen

  • Snel vinden wat u zoeken - Minder keuzestress! - Eén aanspreekpunt - Geen ingewikkeld voorraadbeheer systeem - Geen tijd verliezen met catalogi napluizen - Geen aanbiedingen meer hoeven najagen etc.

Kortom: Uw Total Cost of Ownership* wordt zo veel lager!

Onze selectiecriteria

De producten in de ‘Medichain Standaard’ zijn geselecteerd met de bril op van een praktijkhoudende huisarts. De volgende selectiecriteria werden gehanteerd: 

  • Uitstekende kwaliteit (bekend merken)
  • Veel gebruikt door huisartsen
  • Scherpe prijs en snelle levertijd

Op basis van deze analyse, hebben wij een keuze gemaakt. Deze keuze bestaat uit producten die wij in de Standaard lijst hebben opgenomen.

Klik op onderstaande button en u komt in de webshop op de pagina met onze Medichain Standaard categorie.
Bij iedere categorie kunt u het keuzevinkje "Medichain Standaard" aanzetten en dan ziet u direct welke artikelen daarbij horen.

Bekijk hier de Medichain Standaard

 NB: Ook voor de Medichain Standaard Kantoor & Facilitair hebben wij geanalyseerd wat een huisartsenpraktijk nodig heeft. Deze lijst kunt u vinden als u inlogt bij Staples Advantage.

  * Wat verstaat men onder: Total cost of Ownership (TCO) ? 

Inkopers gebruiken de term TCO voor de totale kosten, die bij het aankopen van een product, moeten worden opgeteld.

Veel mensen denken slim te zijn door overal te zoeken naar de goedkoopste producten. Dit heeft alleen zin als het om een dure aanschaf gaat, zoals een echoapparaat of een ECG apparaat.
Maar veel artsen en assistentes kijken ook voor gebruiksmaterialen overal op internet naar de goedkoopste aanbieders van verbruiksmaterialen. Waar de prijs het laagst is daar kopen ze dan de producten. Dit lijkt slim, maar de uiteindelijke kosten zijn bij deze manier van bestellen veel hoger dan op het eerste gezicht lijkt.

Want ze houden geen rekening met de Total Cost of Ownership (TCO). Ze zijn veel tijd kwijt aan het zoeken, bestellen, doosjes ontvangen, pakbonnen opslaan, rekeningen verwerken en betalen. Daarna moeten veel meer facturen door de boekhouder worden verwerkt en die werkt ook niet voor niets. Dan hebben we het nog niet eens gehad over de tijd die het kost om meerdere leverancier na te bellen als iets niet blijkt te kloppen of te laat wordt geleverd. Dit hele proces van inkopen noemen we de "Total cost of ownership".  

Het zal duidelijk zijn dat het, als het om zaken gaat die u regelmatig nodig heeft, veel efficienter werkt als u met één aanspreekpunt kunt werken waarvan u zeker weet dat deze sowieso met scherpe prijzen werkt.

Geinteresseerd hoe het werkt in de handel?

Lees dan ons artikel uit MedZ-Online getiteld: Hoeveel korting wilt u?